Plats à emporter du 19 au 24 Janvier

OUR MENUS Book a table on 04.94.74.98.15

Entrées
8,00€

Wraps au saumon fumé « Maison » et crème de poutargue.

Ou

Crostini au jambon ibérique et fromage frais de brebis.

Velouté
3,00€

Crème de lentilles au curry.

Plats
12,00€

Jarret de veau en pot au feu. légumes d’hiver.

Ou

Pavé de saumon au beurre de chorizo, minestrone de petites pâtes au pesto.

Desserts
6,00€

Far Breton aux pruneaux.

Ou

Saladine de pamplemousse du jardin à la grenadine et sirop aux épices.

Nous vous remercions de votre soutien et votre confiance.

 Guide Michelin 2019

La Cauquière invites you to agreeable interludes dedicated to refined contemporary cuisine.
Let yourself be tempted – and savour !

The terrace with seasonal flowers, the vaulted ceiling and wide fireplace combine in convivial ambience.
Seasonal flavours and fresh local products are combined in Mediterranean Cuisine expertly composed by Chef Olivier LOZACH and his team.

Discover also what we propose for your family and professional events.

The restaurant is closed on Sunday evening, on Monday all day long and Tuesday noon.

OUR MENUS Book a table on 04.94.74.98.15

The Hotel

Nestled in a walled garden with century-old trees, the imposing Cauquière has ten simply-furnished and agreeable rooms. Charm and authenticity only 10 minutes from the sea
Stéphanie and Olivier invite you to begin to explore their universe with a few clicks.
Whether by the pool edge or on the terrace, relaxation awaits you.

L'hôtel de La Cauquière, des chambres rénovées pour plus de charme et de confort.

See our TARIFFS Request your Reservation

  • Suivez-nous sur

  • Sur Facebook…

  • Sur TripAdvisor…

  • Abonnez-vous à notre newsletter

    Consultez notre Politique de confidentialité